Please download Java(tm).

"Øjebæ" fjernet -men hvad nu?

I forbindelse med broindvielsen i starten af juni måned, havde karrebaeksminde.dk en kort snak og efterfølgende mailkorrespon-dance med byrådsmedlem Carsten Nonbo og havnechef Jesper Møller Petersen, der resulterede i at det meget uheldigt placeredeede og absolut ikke pæne skilt, opstillet foran Det gamle Toldsted" nu er blevet fjernet.

ARBEJDSHAVN
Skiltet fortalte at området var en arbejdshavn, hvilket man ikke kunne være i tvivl om sidste år, hvor der lå enorme mængder af træ i det meste af sommerperioden.

Men skiltet var noget uheldigt placeret, måtte Carsten Nonbo medgive os, og han foranledigede at skiltet blev fjernet. Og vi må sige det pyntede.

FORBEHOLDT SØFRONTEN
Drejer man så hovedet en lille smule til højre, finder man nye skilte, der fortæller, at de afmærkede P-båse på molen er forbeholdt Søfronten. Hvordan er det lige gået til?
Er det havnen, der har solgt pladserne til Søfronten eller er det beboerne, der bare har fået dem fremstillet og opsat som en morsomhed eller provokation?

Kigger man nøje efter på et matrikelkort, så kunne det se ud som om Søfrontens grund går til og med de flot markerede P-båse.
Hvem der så har betalt for asfalt og maling melder historien ikke noget om, men mon ikke havnechefen vil kunne følge op på det, når han kommer tilbage fra ferie.
Man kan så spørge sig selv, hvad Søfronten vil opnå ved at opsætte skiltene, og det gør vi så!

 


07072011 13:00

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden