Byens bedste deller

Der kan være godt 70 store fiskefrikadeller i den nye kipsteger, som Søren Henriksen fra Karrebæksminde Seafood netop har investeret i. Men det er også nødvendigt, når der skal produceres godt 2.000 af den velsmagende frikadelle om ugen.

-Det er mange fiskefrikadeller vi sælger, men folk kommer fra både nær og fjern for at købe dem, fortæller Søren, der ikke lægger skjul på, at hans lille forretning på Gl. Posthusvej får megen ros for "Byens bedste deller", som kunderne kalder dem.

-Vi bruger udelukkende torsk og anden lys fisk til dem. Og så er de utrolig luftige og har en fin smag, så folk, der ellers ikke bryder sig om fiskefrikadeller, også spiser dem med velbehag.

Men det er ikke kun i Karrebæksminde man kan købe de populære deller.
Firmaets nye store fiskebil kommer hver uge til Sct. Jørgens Park og Axeltorv i Næstved, samt til Brugsen i Fensmark og Glumsø.

Men vil man have dem håndlune lige fra panden, så må man lægge vejen forbi Karrebæksminde, hvor der er åbent i den lille butik hver tirsdag, fredag og søndag.



02102009