Dansk mad med fisk på bestilling

Hvis man ser på menukortet hos restauratørparret Marianne og Kenneth Jørgensen, "Karantænehuset" på Enø, så er der tale om god dansk mad til utrolig forbrugervenlige priser.

Parret åbner her i påsken og der er ikke tvivl om at de 35 pladser i den lille restaurant, nok skal blive besat meget hurtigt.

-Vi vil gerne have at vore gæster får en god oplevelse med det danske køkken, og naturligvis har vi også fisk på menuen. Men den skal bestilles i forvejen, så den næsten slår med halen, når den serveres, siger Kenneth Jørgensen, der sammen med fru Marianne har haft travlt den sidste måneds tid med at bygge lokalerne og især køkkenet op fra bunden.

Når det gode vejr kommer til det lille fiskerleje, vil der også blive mulighed for at sidde udendørs, og parret har planer om at lave en rigtig lækker terrasse både foran og bagved "Karantænehuset".

Og så vil man hver onsdag servere "Stegt Flæsk", og her får gæsterne alt hvad de kan spise.


31.03.2010 13:47