Please download Java(tm).

Det skal være sjovt!

-Der skal ske noget her i Karrebæksminde og så gør det heller ikke noget, at det er sjovt, siger indehaveren af Marineevent Anders Cruckov, der netop har hentet fire lækre havkajakker hos Dansk Rotations Plastic Aps. i Kalvehave.
-Det er en meget manøvredygtig kajak med fin plads til to voksne og to børn. Samtidig er der fin bagageplads i begge ender af kajakken, så den er velegnet til en lang god tur på havet eller fjorden.

Udover havkajakkerne råder Anders Cruckov over 2 Jack-Pot joller, som også er meget lette at sejle. De lejes ud, ligesom kajakkerne på timebasis eller for en hel dag.
Det er i øvrigt de to Jack-Pot joller, man kan blive styrmand på ved den store familiekapsejlads i week-enden 11.-12. juli, hvor førstepræmien er en flot blå havkajak fra Dansk Rotations Plastic.

Anders Cruckov har nok at se til som entreprenør, murer og kloakmester, men når tiden tillader det, så er han at finde ude på vandet. Og så bliver det rigtig sjovt.
Kite-surfing er hans store interesse, men han får også tid til at lave forskellige arrangementer på vandet. Marineevent råder over en masse herligt søsportsudstyr, der kan gøre enhver polterabend, familie- eller firmaudflugt til en dejlig og anderledes oplevelse.


30062009

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden