Please download Java(tm).

Fortid og fremtid for Karrebæksminde

Det er de to emner Karrebæksminde Lokalråd inviterer borgerne til at høre mere om på et offentligt møde den 28. august kl. 18.30 i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum.

Der er lagt op til en interessant aften i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, når Lokalrådet inviterer til møde med fortid og fremtid for lokalområdet på programmet.

-Denne aften er der en enestående chance for at høre om Karrebæk Sogns historie, idet vi har engageret den kyndige og alvidende foredragsholder Rasmus Nielsen, fortæller formanden for Lokalråd Karrebæksminde Søren Knudsen, der her ses på en af Lokalrådets vandreture i området.

Rasmus Nielsen har tidligere taget turister og lokalboende på nogle helt fantastiske by- og naturvandringer i Karrebæksminde, og nu kommer chancen for at høre om hele sognets historie, på en underholdende og enestående måde.

BUD PÅ FREMTIDEN
Næstveds borgmester Carsten Rasmussen kommer også til mødet, hvor han har fået til opgave at byde velkommen. Men mon ikke tilhørerne også får hans bud på fremtiden for lokalsamfundet?
Næstved Turistforening, Næstved Kommunes Ejendomsudvalg og Karrebæk/Karrebæksminde Erhvervsforening er også inviteret til at komme med et lille oplæg omkring fremtiden for det gamle Karrebæk Sogn.
Lokalrådet er vært ved en øl eller vand ved mødet, der som sagt afholdes den 28. august kl. 18.30 i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum.


14082012 13:14 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden