Please download Java(tm).

Juletur Karrebæksminde-Schwalenberg

Det store julemarked i den smukke rottefængerby Hameln, får også besøg af de danske gæster, når EUrejser kommer på besøg.

Det lille rejsebureau EUrejser fra Karrebæksminde, har i løbet af året sendet mange danskere afsted til Bruxelles og Strasbourg, for at opleve EU på nært hold.

Men også den lille hyggelige by Schwalenberg, sydvest for Hannover, har haft bureauets gæster på visit op til flere gange.

Nu slutter EUrejser sæson af med en Jule-indkøbstur til Schwalenberg og der er som altid også opsamling i Karrebæksminde.

-Sidste år fik vi solgt de 58 pladser på et par dage, så jeg håber naturligvis også vi får udsolgt idag, siger indehaver Finn John carlsson, der selv er med på alle ture.

Schwalenberg er en lille hyggelig by med godt 1.700 indbyggere, bindingsværk og brosten.

-Men vi skal naturligvis også på en del ture under opholdet og en af disse foregår på Weser-floden, hvor der serveres jule-kaffebord, inden vi kigger forbi julemarkedet i Hameln.

Bryggeribesøg med smagsprøver og land-frokost er også med på programmet, ligesom den traditionsrige kegleturnering i den katolske kirke. Og så er der naturligvis byvandring i Schwalenberg med indlagte depoter, der er arrangeret øl- og vinfestival med musik og dans, og byens borgmester kommer naturligvis og byder velkommen til de danske gæster.

Rejsen er sat til salg i denne uge og man kan læse mere på www.eurejser.dk


17102012 11:22

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden