Please download Java(tm).


Kvinder skal forkæles

Hvis de mandlige læsere skulle have glemt det, så vil den 39-årige smykkedesigner Camilla Frederiksen gerne minde om, at kvinder skal forkæles.
Derfor kan man i hendes lille firma bestille et smykke, få pakket det flot ind og sendt til "den eneste ene" i stil med en buket blomster eller en æske chokolade. Men Camilla betaler i modsætning til de andre firmaer for udbringningen. Kan det være mere enkelt d'herrer?

Fra Camillas værksted i det hyggelige gamle hus i Bygaden, er der udsigt over fjorden, hvis altså hyldebusken blev beskåret lidt.

-Det bliver den her i efteråret, siger Camilla, der tilbringe mange timer i sit lille smykkeværksted med at frembringe de flotteste smykker i sterlingsølv. Smykkerne sælger hun i sin webbutik under navnet "Ollie Bee".

Camilla har lige fra barnsben været urtolig kreativ, og hendes ønske som ungt menneske var at blive designer. Men hendes forældre ville gerne have hun fik sig en "ordentlig" uddannelse, som hun altid kunne vende tilbage til. Derfor måtte hun via en frisørsalon på Nørrebro og et job som programmør i et IT-firma, inden hun for 5 år siden havnede i sit eget smykkeværksted i huset i Karrebæk, hvor der også er både plads og tid til børnene Axel på 18 måneder, Valdemar på 6 år, Olivia på 12 og ægtemanden Henrik, der er IT-programmør.

-Jeg startede med at lave smykker til mig selv, for at stresse lidt af for mit job i IT-firmaet. Men en af mine veninder sagde til mig, at de var så smukke, at jeg ikke måtte holde dem for mig selv.

Og 2002 kastede Camilla sig så ud i det og kørte firmaet på fuld tid et par år efter.

Idag har hun over 300 varenumre i sin web-shop fordelt på bl.a. øreringe, vedhæng, brocher, halskæder og armbånd, og hun kan normalt levere fra dag til dag, portofrit.

Camillas design og smykker er kendt for den gode kvalitet og der er noget for enhver smag og pengepung. Materialerne er sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, evt. pyntet med ægte perler og andre spændende smykkesten.

-Hvis jeg i nogen tid ikke har lavet et nyt design, så har jeg det, som om jeg er ved at eksplodere. Så skal ideerne simpelthen ud, og det kommer de, siger Camilla Frederiksen, inden hun låser døren i det smukt indrettede byhus, for at hente Alex i "Humlehaven".


09.10.2009

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden