Mortensand og julebord

Efteråret er også kommet til Karrebæksminde Kro, der har til huse i Karrebæksminde Feriecenter på Enø, hvor der også bliver gang i arrangementerne i efterårs- og julemånederne.

-Vi lægger ud med Mortens Aften den 10. november, hvor vi serverer en lækker menu, fortæller restaurantchef Tanja Mailand.

-Forretten er røget laks med stuvede asparges og spinat, og hertil serveres couvertbrød.
-Og så er der andesteg med svesker og æbler, og dertil serveres naturligvis brunede- og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og agurkesalat samt ande-skysauce.
Deserten er "Bonne Femme" serveret med vaniljeis, bagt æble med kransekage, remonce og kanel. 

Og så starter Tanja og hendes medarbejdere påde traditionsrige julefrokoster på Karrebæksminde Kro fra den 26. november frem til den 18. december, hver fredag og lørdag og her vil det nok også være en ide at ringe og bestille bord i god tid.



19.10.2010 13:05