Please download Java(tm).

Per Sørensen rammer spuns

Beboerne omkring havnen i Karrebæksminde, må nok indstille sig på en smule støj de kommende dage. På mandag starter Næstved Havn nemlig med at ramme en spuns ved den nye pier i yderhavnen.

Igennem nogen tid har folk fra MT Højgaard fjernet dele af den tidligere mole og banet vejen for etableringen af den nye pier. Selve pieren bliver 60 meter og er egentlig en reetablering af den pier, der lå på stedet før 1935.

VINTERKAJ OG VENTEPLADS
Den nye pier skal fremover tjene som vinterkaj for slæbebåden Enø, der skal bryde is på fjorden, når det er nødvendigt og assisterende nødlidende skibe i fjorden og på Smålandshavet.

-Om sommeren skal kajen være venteplads for lystsejlere inden de skal passere Karrebæksmindebroen, fortællrt havnechef Jesper Møller Pedersen.
-Vi håber på den måde kan nedsætte ventetiden for bilisterne.

"PROJEKT PÅ TILBUD "
Selve projektet koster kun ca. 2,7 mill. kr., hvilket faktisk er biligt. Årsagen er den at MT Højgaard i forvejen er igang med store projekter for Næstved Havn.

Mandag morgen, den 21. november kl. 9.00 markeres projektets start med at formand for Næstved Havn, Per Sørensen, slår den første spuns med den store kran, der er bragt i stilling i Karrebæksminde.

Se skitse af projektet her.


 

19112011 07:07

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden