Please download Java(tm).


Rockende spøgelser, 5-mandstrioer og glade sømænd

På søndag den 11. juli står Karrebæksminde Fiskeriforening igen for den traditionsrige kapsejlads, der hvert år trækker tusindvis af mennesker til områderne omkring kanalen og broen i Karrebæksminde.

Udover et prægtigt skue, med udsmykkede både og til tider godt pyntede besætninger, byder kapsejladsen også på andre spændende elementer.

Hvad siger man til en flok rokkende spøgelser, eller en 5-mands trio, for slet ikke at nævne en flok glade sømænd og et par countryfolk.

Fiskehuset Enø lægger ud kl. 11.00 med "Country" Bjarne og Mogens Carlsen. De to dygtige musikere afløses kl.14.00 af Karl Hermands Trio, der er en sprudlende 5-mandsgruppe, som har kastet sig over John Mogensens populære sange og melodier.
Også Brohjørnet har musik på programmet fra kl. 14.00.

Samtidig går en flok velklædte herrer på scenen på Grundlovspladsen ved Kanalkroen.
Med forsanger John Andersen og trommeslager Svend Bonavent har The Rocking Ghosts været med siden 60érne, og de kan stadig få det til at swinge.
Gruppen bliver på lørdag pladeaktuelle, så kom ikke og sig, at der ikke er gang i "Det grå Guld". Pladen præsenteres ved et pressemøde kl. 11.00 på Kanalkroen.

Carl Martens, der året igennem glæder mange mennesker med herlige røgvarer fra sit røgeri, er ikke en mand med de store armbevægelser.
Det kunne han ellers godt have, for han kan i løbet af efterm,iddagen præsentere "De glade Sømænd".

-De har da sagt, at de kommer som sædvanlig, men de har jo fået rigtig vind i sejlene. De har åbenbart ramt det helt rigtige, på det rigtige tidspunkt. Glade sange, som folk kan synge med på, og vi glæder os til at få dem på besøg igen.

Tidspunktet ligger ikke helt fast, men et sted mellem kl. 16 og 18 vil være et godt bud. Så når folk begynder at sætte sig tilrette på brændestablen foran Martens Røgeri, så er det ved at være tid!

Endelig har fiskeriforeningen præmieoverrækkelse kl. 18.00 på Grundlovspladsen, der hvor Rocking Ghosts spillede. Selve kapsejladsen afvikles fra kl. 13.00, men der er masser at se på i timerne op til.
Vejret afgør, om sejladsen afvikles på fjorden eller ude på Smålandshavet.
Vi ønsker alle en rigtig god fornøjelse i Karrebæksminde.


 

08072010 08:21 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden