Please download Java(tm).

Satser 300.000 kroner i Sydsverige

Det vrimler ikke ligefrem med svensk indregistrede køretøjer på P-pladserne i Karrebæksminde. Men det er så sandelig ikke turistchef Jens Erik Rasmussens skyld.

Han og bestyrelsen for Næstved Turistforening har nemlig satset store dele af foreningens formue, på at markedsføre Næstved-Egnen, bl.a. med store annoncer i dagbladet "Sydsvenskan". Foreningen lægger selv 100.000 kr. i puljen og samarbejdspartnere yderligere 200.000 kr.

Efter et katastrofalt lavt besøgstal af svenskere i Næstved-området i 2009, gik man ind i den store satsning, der blandt andet også indebærer, at svenskerne kan leje sommerhuse og overnatte på De hvide Svaner Camping med 20% rabat. Eller sagt på godt dansk: Den danske og svenske krone har pludselig opnået samme kurs.

SKAL FØLGES OP
Formanden for Næstved Turistforening, vinhandler Johannes Christoffersen håber at foreningen kan få medfinansiering fra Næstved Kommune markedsføringspulje til en opfølgning af kampagnen i foråret 2011.

Og på Turistbureauets sommerkontor i Karrebæksminde er man forberedt på den svenske invation. Her er skånske Ida-Marie klar til at tage godt imod sine landsmænd på klingende skånsk...


 

20072010 16:18

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden