Please download Java(tm).

Sikkerhed ved vandet

Livredderne er med garanti i aktion på Enø den 5. august kl. 11 og på Søfronten dagen efter kl. 13.00, hvor de viser og fortæller, hvordan man skal opføre sig på stranden og i havne.

Hvert år sker der utrolig mange ulykker ved vore strande og i havnene. Ulykker, vi kunne have sluppet for, hvis bare vi kendte til de mest elementære ting omkring livreddende førstehjælp.

Man behøver ikke tilmelde sig et 72 timers aftenskolekursus, men derimod kigge forbi på Enø den 5. august kl. 11.00, hvor TrygFondens LivredderPatrulje kommer forbi og giver gode råd om badesikkerhed og livreddende førstehjælp.

Dagen efter, altså den 6. august er turen så kommet til havnen ved Søfronten og her kan man kl. 13.00 gå gode råd om at færdes på en havn. Ligeledes vil livredderne fortælle om, hvordan man færdes sikkert på havnen, og børnene får mulighed for at lære, hvordan man redder personer, der er faldet i vandet. Senere er der leg og præmier til de yngste.
Baggrunden for besøget er TrygFondens druknestatistik, som viser, at hver fjerde drukneulykke sker i havne, og derfor kører TrygFondens specialuddannede livreddere for første gang rundt til havne landet over for at fortælle, hvordan man redder liv på havnen.

Blandt andet springer en af livredderne i havnen, hvorefter børnene skal fortælle, hvordan han lettest kommer op af vandet, eller hvordan man kan redde ham op af vandet, hvis der ikke er en redningsstige i nærheden. Efter opvisningen laver livredderne aktiviteter med børnene, hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier.

- Der findes ikke to havne i Danmark, der er ens. Derfor er det også forskelligt, hvad man skal holde øje med på havnen. Der kan for eksempel kan være steder på havnen, hvor det er svært at komme op af vandet, hvis man falder i. Derfor vil vi gerne opfordre børn og voksne til at kigge forbi havnen og blive klogere på sikkerheden, så de har mulighed for at redde sig selv og andre, hvis uheldet skulle være ude, siger René Højer, som er ansvarlig for bade- og vandsikkerhed i TrygFonden.


30072010 13:17 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden