Skrappe dommere
og flotte præmier 

Kapsejlads for hele familien 11.-12. juli i Karrebæksminde.

Der bliver flotte præmier at kæmpe om, når ”Jack-Pot Klubben” afvikler sin familiekapsejlads i week-endden i Karrebæksminde.
Der sejles indledende heats fra Vejrbådskajen ved Kanalkroen lørdag den 11. juli fra 14 til 16 og finaleheatet afvikles søndag kl. 11. I alle heat er der indlagt to ”spurtpræmier”, hvor der er mulighed for at vinde en lille forsfriskning.
Præmieoverrækkelsen foretages af De Glade Sømænd og finder sted om søndagen kl. 18 ved Martens Røgeri.
-Vi er så heldige at have en førstepræmie bestående af en havkajak fra Dansk Rotations Plastic i Kalvehave, siger formanden for ”Jack-Pot Klubben” Thomas Hansen, der til daglig er brovagt i Karrebæksminde. I fritiden fisker han og hans kutter ligger for tiden i København.

-Men nu er det ikke kun vinderen af sejladsen, der skal have præmie. Der vil også være et par trøstepræmier, som uddeles efter dommernes skøn, siger Finn John Carlsson, der er sekretær i ”Jack-Pot Klubben” og indehaver af www. karrebaeksminde.dk.
-Vi har fået 8 billetter til Cirkus Arena, der kommer til Karrebæksminde mandag den 13. juli, og så kan man da få en hyggelig aften i nordens største cirkus, og måske se elefanterne bade kl. 10.00.

Dommerpanelet er også godt kørende til sejladsen, hvor man også kan deltage uden sin egen Jack-Pot jolle. Det er nemlig Hans ”Tuborg” Jacobsen og brofoged Tonny Rasmussen, der skal lede slagets gang, og vi skal med det samme oplyse, at de er fuldstændig afvisende, overfor enhver form for bestikkelse……


 08072009