Please download Java(tm).

Ta' med ud at gå!

Sådan lyder invitationen, når Danmarks største vandrefestival for 2. år i træk byder på over 100 vidt forskellige vandreture. Og alle kan være med.

Fra lørdag den 4. september til søndag den 12. september er der vandretilbud i alle Region Sjællands 17 kommuner. Turene er spækkede med storslåede udsigter fra fyrtårne og høje bakker ud over hav, sø eller spændende landskaber. Rigtig mange af turene fører igennem den smukke danske sensommerskov.

Turene ledes af lokalkendte guider, som kan gøre nærområdet til en ganske særlig oplevelse og give nye indsigter. I Næstved er turene på alt fra 5 til 11 km., så der er noget for alle – også for ikke øvede! I år er det endnu lettere at finde en tur tilpasset hver enkelt deltager, og i området omkring Næstved er der 13 ture bl.a. turene: i Fladsåtroldens fodspor, Købmandsgårde i Næstved, Karrebæksminde til Næstveds Ladeplads og Oplev byens kyst, som helt sikkert får mange op ad sofaen og ud i naturen – en god kombination af motion og lokalhistorie.
Vandring er let at komme i gang med – og giver fysisk og psykisk velvære. Det er sjovt at vandre sammen med andre og få fælles oplevelser – og måske en ny vandreven!

www.vandrefestival.dk
Her finder du den rute som passer lige til din smag samt oversigt på kort. Festivalavisen og postkort kan downloades samme sted eller hentes på biblioteker, i borgerService og turistbureauer fra den 20. august.
Vandrefestivalen bygger på et bredt privat og offentligt samarbejde. Bag festivalen står de 17 kommuner i regionen, DGI (Storstrømmen, Vestsjælland og Roskilde) og Region Sjælland. I arbejdet indgår også en lang række frivillige organisationer. Uden det brede samarbejde kunne festivalen ikke lade sig gøre.


 

 03092010 07:51

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden