Tingene skal smage af det de er! 

-Tingene skal smage af det de er. De skal tilberedes på den rigige måde, helt fra bunden, så gæsterne for en smagsoplevelse og ikke bare noget fra fryseren, siger 27-årige Eric Vildgaard, der sammen med Jan Jensen har overtaget forpagtningen af Næstved Sejlklubs "Karantænehuset" på Lungshave.

-Vi vil gøre stedet til et familiested, en slags forlænget dagligstue, hvor alle kan komme og få et godt måltid mad til rimelige penge, siger Jan Jensen, der flyttede til Næstved for snart to år siden.

Eric Vildgaard har arbejdet på Noma i København, men er i øjeblikket ansat i Folketingets Restaurant. Og når politikerne holder sommerferie, så er restauranten lukket.

-Og så ville jeg langt hellere til Karrebæksminde end til Skagen og arbejde, siger han. Sammen med Jan og to andre kammerater, fik de ideen til at rette henvendelse til Næstved Sejlklub om en forpagtningsaftale, og var heldige at få den.

-Vi vil lave kvalitetsmad hver dag. På vores menukort vil der være 4-5 hovedretter og det samme antal deserter, ligesom vi hver dag vil have en dagens ret, bestående af en god og veltillavet "husmandsret", som både kan spises her eller tages med hjem.

"Karantænehuset" har plads til 34 spisende gæster inden døre, men har derudover udendørsservering med plads til 76.

-Selskaber er også meget velkomne og her har vi desuden mulighed for at bruge sejlklubbens "Skipperstue" lige ved siden af, siger Jan Jensen, der ser frem til en god sæson i Karrebæksminde, hvor der hver dag serveres stegt flæsk.

Men en lækker steak fremstillet af dansk frilandskvæg med hjemmesnittede pommes frites kan måske også friste, med lidt lun rødgrød med en kugle vanille-is til dessert?


 

18052009 18:38