Please download Java(tm).

Vejbanen på broen er gået løs

Der bliver svejset og boret efter alle kunstens regler på Karrebæksmindebroen i disse dage. Årsagen er den, at vejbelægningen er gået løs og ligger og klaprer, når bilerne kører over.

-Det er rigtigt, at belægningen er gået løs i hjørnerne og at vi derfor laver en masse undersøgelser, der skal kunne fortælle os, hvad der er gået galt, fortæller rådgivende ingeniør René Christensen fra ING Group Aps i Holmegaard.

Og for at hele vejbanen ikke skal rutsje af, når boen åbnes, har man besluttet at svejse den fast med nogle ankre i samlingen mellem de to vejbaner. Ligeledes vil den blive fastgjort med nogle vinkeljern i siderne.

-Det er naturligvis kun en midlertidig løsning. Vi forventer at få svar på vores undersøgelser i løbet af en måneds tid, og så skal vi tage stilling til, hvad der så skal ske, fortæller René Christensen, der ikke udelukker en fejl i produktionen af det hollandske produkt.

Vejbanen og underlaget er fremstillet henholdsvis af polymerbeton, der efter sigende har en levetid på 100 år og glasfiber. Om de to produkter ikke kan arbejde sammen vil prøverne forhåbentlig vise.

Er det en produktionsfejl, kan der blive tale om, at hele brodækket skal pilles af igen og sendes over til Fiberline-fabrikken, for at blive repareret. Det vil komme til at tage tid.
Men beboerne tæt på broen skulle nu være sluppet for de hule drøn, det hele tiden gav, når bilerne, busser og lastvogne, kørte over broen.

 


05112012 15:46

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden