Vildt på "Smålandshavet"

-Tjener har de vildt?
-Ja, vi har et stykke med rejer til 140 kr. Hvis ikke det er vildt, så ved jeg ikke.

En gammel vittighed fra "Grøften" i Tivoli, skal bare opjusteret på prisen en gang imellem. Så er den så god som ny.

Men på Kursus- og Konferencecenter Smålandshavet er der ikke tale om en vittighed, når køkkenchef Ellen Bøgelund og forstander Lone Warburg inviterer til vildtaften fredag den 22. oktober.

-Vi håber at mange lokale borgere vil tage imod vor invitation, siger Lone warburg, men påpeger, at der kun er 30 pladser, så en hurtig tilmelding vil nok være en god ting.

FLOT VILDT-MENU
I køkkenet vil Ellen Bøgelund og hendes personale lave en flot vildtmenu og køkkenchefen løfter her sløret for aftenens lækkerier.

-Vi starter med jomfruhummerbisque tilsmagt med cognac, hvortil der serveres ristede kammuslinger samt rosmarinbrød.
-Derefter æblerøget cheddar med compot af vilde bær.
Hovedretten bliver helstegt krondyrsfilet.
Det er dyrefilet svøbt i peberventreche, med ristede kantareller, jordskokkecreme samt kartoffelfondant med enebær. Kraftig nøddeglace.
Og så slutter man af med lidt til den søde tand.
Skovbærcremebrulee
Cornel af waldnøddeis samt druepuré.
Kaffe med lækker chokolade

-Til de lækre retter har vi sammensat en vinmenu med en velkomstdrink bestående af Ferrari Perle, fortæller Ellen Bøgelund.

-Derefter er der to glas 2008 Max Reserva Chardonnay, Vina Errazuriz efterfulgt af en halv flaske 2000 Montesodi, Marchesi de Frescobaldi.

Til desserten er der 1 glas Buller Fine Old Muscat, R. L. Buller & Son Pty Ltd. og til kaffen 1 glas Daniel Bouju V.S.O.P eller Likør.

Yderligere informationer om priser og bordbestilling på Smålandshavet på telefon 55434000.


 

10092010 13:20