Please download Java(tm).

Kapsejlads for hele familien

Hvis du vil prøve at være kaptajn på en "Jack-Pot" jolle, så har du muligheden ved Jack-Pot Klubbens store familiekapsejlads søndag den 4. juli med indledende heats kl. 10-12 i kanalen.

Sidste år lagde den lille nystartede forening Jack-Pot Klubben godt fra land med deres familiekapsejlads, hvor godt 200 mennesker fik mulighed for at få en tur i de små sødygtige joller.
Den succes vil man forsøge at følge op i år, hvor der er mulighed for at prøve kræfter som sømand i den store familiekapsejlads søndag den 4. juli i Karrebæksminde. Arrangementet afholdes i tæt samarbejde med Marineevent og Fiskehuset Enø. Start og mål er ved fiskehusets egen kaj.
I stil med sidste år er der naturligvis fine præmier, bl.a. billetter til Cirkus Arena og gavekort, til det vindende mandskab i hver båd, ligesom der sejles om en utrolig flot hovedpræmie.
Arrangementet starter kl. 10.00 med indledende heat og kl. 13.00 sejles finalen.
Hvis man vil være aktiv deltager i denne kapsejlads, skal man blot møde op ved Fiskehuset Enø og tilmelde sig hos overdommer Hans Jacobsen.
Så vil man få stillet en båd fra Marineevent til rådighed, blive udrustet med sikkerhedsudstyr og få en grundig instruktion. Men man kan også vælge at få en båd med fastansat styrmand, og så selv agere kaptajn eller matros.
har man selv en Jack-Pot jolle, er man naturligvis også velkommen til at møde op og tilmelde sig sejladsen. Jollen vil så blive forsynet med mast og påmonteret startnummer.

-Den lille Jack-Pot jolle er utrolig driftsikker og pålidelig. Den er et redskab, som fiskerne bruger som hjælpejolle, når de skal sætte pæle eller tømmes garn, fortæller Thomas Hansen fra foreningens bestyrelse.
-Men det er også en eventyrlig god båd til lidt familiehygge, en lille fisketur eller bare en sejltur.
-Selve sejladsen er en præcisionssejlads, hvor det gælder om at ramme så tæt på den samme tid på de to løbsomgange i kanalen. Undervejs er der mulighed for at score point, så man kan indkassere en forfriskning efter turen fra Fiskehuset Enø, oplyser pressefotograf Finn John Carlsson fra Jack-Pot Klubben.
Den lille forening holdt sidste år arrangementet sammen med fiskeriforeningens store traditionsrige kapsejlads, men har i år flyttet den en uge frem.
-På den måde generer vi ikke nogen, og kan måske endda være med til at lokke lidt mennesker til Karrebæksminde den 4. juli, påpeger Finn John Carlsson, der håber på mindst samme antal deltagere som sidste år. Deltagelse er gratis.
Så må vi bare håbe at vejret er med de lokale ildsjæle!

Fiskehuset Enø serverer i forbindelse med søndagens familiekapsejlads en lækker "3 retters menu" bestående af:

Saltstegte sild
med brød, bløde løg, rødbeder og sennep
1 fadøl
1 snaps
 
Hele herligheden for Kr. 80,-

                                          SPONSORER
Fiskehuset Enø2 gavekort a 200,-
Karrebæksminde Seafood og
SPAR Karrebæksminde
HOVEDPRÆMIEN
En havkajak
SlopkistenGavepakke 
Restaurant "Karantænehuset" Gavekort på 2xmiddag 
Karrebæk-
Karrebæksminde Erhvervsforening
 
Tilskud
til arrangementet 
Cirkus ARENA 4x2 billetter til forestillingen 
Næstved Turistforening 2 T-shirts 
Earth Collection Gavekort på 300,- 
  


 

24062010 08:33

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden