Please download Java(tm).

Hjertestarteren i Karrebæksminde har døgnåbent

-Vi håber ikke der nogensinde bliver brug for hjertestarteren, men skulle det ske, så hænger den nu på sin plads på gavlen af Svend Ditlevsens Magasin ved broen.
-Og der er døgnåbent, siger næstformand i Karrebæksminde Lokalråd, Gunhild Krogager Carlsson.
Hun modtog den dejlige gave torsdag middag af Leila Falk Frandsen, der er formand for Hjerteforeningens Næstved Lokalkomité.

Derefter blev der afholdt kursus i brugen af hjertestarteren. Det foregik på "Smålandshavet", hvor sygeplejerske Lisa Vedel Madsen fra rådgivningscen´tret i Næstved gav en grundig instruktion i livreddende førstehjælp og i brugen af hjertestarteren.

Her lærte deltagerne, at de egentlig ikke kunne gøre noget forkert, hvis de skulle prøve at genoplive en person med hjertestop.
-Personen er for så vidt død, og det kan kun blive bedre. Det er vigtigt, at vi holder gang i blodcirkulationen og hvis der er en hjertestarter i nærheden, forsøger at genoplive med den, fortalte Lisa Vedel Madsen.

Det var Karrebæksmindefirmaet HRJ-Service, der satte kassen til hjertestarteren op på gavlen hos fisker Svend Ditlevsen, der også leverer strøm til kassen. Svend var ikke selv med ved overrækkelsen, idet vejret lige var til at slå pæle ved Sevedø, hvor han normalt har nogle af sine garn stående.
-Lokalrådet er utrolig taknemmelig for, at Svend både lægger mur og strøm til hjertestarteren, så den kan få den bedste placering her i Karrebæksminde, siger Gunhild Krogager Carlsson, der sammen med Leila Frank Frandsen og Lisa Vedel Madsen sørgede for at hjertestarteren blev sat ordentlig ind i skabet og alarmen sat til.
Lokalrådets hjertestarter er den eneste i området, der er tilgængelig døgnet- og året rundt.

 


24052012 17:36

 

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden