Please download Java(tm).

Erhvervslivet satser på musik og underholdning

Der bliver rigtig gang i den i Karrebæksminde på skoleferiens første dag, lørdag den 30. juni, hvor Karrebæksminde Erhvervs-forening kaster sig ud i sit nye store projekt "Havnefestival".

-Vi har et budget på godt 240.000 kr., fortæller formanden for foreningen bagermester Klaus Nielsen, der dog har ladet malermester og medindehaver af MarineEvent Jørn Johansen og campinghef Ulf Christensen stå for planlægningen af det store arrangement.

ÅRLIG TRADITION
-Det er planen at Havnefestivalen som minimum skal løbe som en tre-fem årsplan, dog med det klare mål at der hermed er skabt en årlig tradition for Havnefestival i Karrebæksminde den sidste lørdag i juni, fortæller Jørn Johansen.

-Initiativet skulle gerne på sigt udvide højsæsonen til også at gælde hele sidste uge i juni. Til gavn for virksomheder, beboere, gæster og turister med god underholdning i et attraktivt område for alle i regionen, tilføjer Ulf Chistensen.

STORE FORVENTNINGER
-Programmet i 2012 er sammensat med målsætning for god underholdning fra middag til midnat for så bred en befolkningsgruppe som muligt.
-I Karrebæksminde Erhvervsforening har vi store forventninger og glæder os utrolig meget til afholdelse af dette arrangement!
Se det store program her.


18052012 08:52

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden