Please download Java(tm).

I vandet med de store


Når 4 store afrikanske elefanter melder deres ankomst til badestranden, så kan de være helt sikre på, at der vil være mange mennesker til at følge deres aktiviteter i bølgen den blå.
Sådan var det også, da cirkus Arenas fire flotte afrikanske elefanter, for første gang i år kunne fejre ”Store badedag”.
Små 4.000 mennesker var mødt op på stranden på Enø, hvor badenymferne gjorde deres entre, sammen med familien Casselly.
Udover et par smagsprøver på deres kunnen, benyttede de fire elefanter muligheden for at komme i vandet, og ikke nok med det, de fik også lokket René Casselly med ud, medens fru Alexia, datteren Merrylu og sønnen René Jr. Blev på stranden.
Det er blevet en tradition, at elefanterne får deres årlige havbad i Karrebæksminde. Ellers må de nøjes med vand fra René Cassellys spuleslange eller når de gæster Kerteminde, hvor brandvæsnet retter et par kraftige strålerør mod dem.
Inden de kom ud på Enø, måtte de vente på Karrebæksmindebroen, hvor der var skibe, der skulle igennem. Ventetiden benyttede de til en lille opvisning, mens publikum forventningsfuldt fulgte det flotte optrin inden turen gik ud i bølgerne.

 


09072010 13:45 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden