Please download Java(tm).

Police Symphony Orchestra på Kanalkroen 

Hvis man er til jazz, rock, pop, musicalmusik mv., så var det måske en ide at lægge vejen forbi Kanalkroen på lørdag eftermiddag.

-Vi har været så heldige at få det tjekkiske undgomssymfoniorkester Police til at komme og spille et par timer ved Kanalkroen, fortæller restauratør Ulla Pedersen.

-Orkestret har fået sit navn efter den by som det har base i, og har altså ikke noget med politiet at gøre, påpeger hun.

Det blev startet for et par år siden af et par unge mennesker. Disse var kede af at der ikke rigtigt var muligheder for sammenspil i orkesterform, når man havde endt sin skolegang. Derfor besluttede de sig til at tage sagen i egen hånd og skabe et symfoniorkester. Det viste sig hurtigt at der var et stort behov for dette. Det er strømmet til med musikere, fortrinsvis unge musikstuderende, som her så en oplagt mulighed for at skabe noget spændende. I løbet af et par år har orkestret ”vokset” sig op på et flot koncertniveau. Musikstilen er meget varieret og spænder over genrer som jazz, rock, pop, musicalmusik mv. Alt sammen udøvet i en flot musikalsk symfoniramme.

-Orkestret kommer til Karrebæksminde på lørdag efter en koncert i Næstved, og vi regner med at være klar kl. ca. 15.00 og så spiller de 1-2 timer, fortæller Ulla.
Derefter går turen over i Karrebæksminde Feriecenter, hvor aftenens grill-arrangement venter de unge mennesker ved "Fjordhuset".


21082012 09:54

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden