Please download Java(tm).

Med sav og maveorgel

Man tager en gammel irsk folkevise, tilsætter dansk tekst, sav og harmonika, og så får man en af kammeraterne til at synge med på den. Så skulle den være hjemme.

Og det var den så.

Tekstforfatteren er Bernt Birger Hansen, der også spiller sav. I en årrække har været formand for Karrebæksminde Gastronomiske Sangkor. Han satte ord på sine tanker og oplevelser i Karrebæksminde, fandt folkemelodien "Rolling Home" og luftede ideen for et par af sine gode venner.

Og Bent Nielsen, der spiller harmonika og Thomas Hvitfeldt Hansen, der er med i sangkoret, var straks med på ideen.

De fik fat på Jesper Holm, der virkelig ved noget om musik, og han stod så for teknikken. Der blev lavet en prøveoptagelse kun med sang, og den blev accepteret af Jesper. Og i løbet af en formiddag i de hyggelige stuer hos Thomas Hansen, lykkedes det at få sang og musik i "kassen". Herefter blev der redigeret og så var udgivelsen klar.

-Det må godt lyde, som om det er optaget i miljøet, og selv om der er et par skønhedsfejl, er jeg godt tilfreds, siger Jesper Holm, der har hygget sig med det lille projekt.

Om der kommer flere ting fra den lille trio ved man aldrig, men nu skal de først lige have armene ned, efter det herlige resultat. Vi andre kan jo bare håbe at der gør!

Hør sanger her. 


22.03.2010 13:10 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden