Please download Java(tm).

Julens traditioner

Hvis man vil møde julemanden og hans flotte ridende nisseoptog, så skal man lægge vejen forbi Den gamle materialegård, Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum søndag den 29. november kl. 15.00.
Men hele lørdagen den 28. november fra 11-17 og samme tidsrum om søndagen er der tillige julemarked i den smukke gamle bygning, hvor man kan købe en masse søde juleting, ligesom der naturligvis sælges julegløgg  og æbleskiver. Fotos venligst udlånt af Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum.


Børnegudstjeneste og juletræsfest
Det er også lørdag den 28. november kl. 10.00 at den private legestue "Sommerfuglene" i samarbejde med sognepræst Jakob Grandjean holder børnegudstjeneste i den nys´restaurerede Karrebæk Kirke.
Efter gudstjenesten fortsætter man med juletræsfest i Bethesta, hvor der bl.a. skal danses om juletræet, og mon ikke julemanden kigger forbi? 
For nærmere oplysninger og tilmelding til juletræsfesten kan man kontakte Mette Zabel tlf. 26183665 eller Heidi Mørkeberg tlf. 22409050.

Julebanko på Smålandshavet
Karrebæk Idrætsforening frister søndag den 6. december, med deres traditionsrige Julebanko. Dørene åbnes kl. 13 og igen i år har klubbens mange sponsorer været utrolig gavmilde med præmier til den mange spil.

Numrene bliver råbt op i "Slyngelstuen" under Tårnet på kursuscentret "Smålandshavet" fra kl. 14.00.


25.11.2009 11.23

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden