Please download Java(tm).

Ni-årige Emil slog konkurrenterne

Han kom, så, og sejrede, 9-årige Emil Hjorhøj fra Vallensbæk, der var noget stolt, da formanden for Jack-Pot Klubben, brovagt Thomas Hansen kunne overrække den flotte havkajak fra Dansk Rotations Plastic i Kalvehave til vinderen fra Vestegnen.

Emil er på ferie med familien i Karrebæksminde og benyttede naturligvis muligheden for en sejltur i stil med godt 200 andre herlige deltagere.
-Antallet har ligget nogenlunde fast de sidste par år, og det er et perfekt antal, siger den strenge overdommer Hans Jacobsen, der sammen med sin sekretær Tonni Rasmussen havde nok at holde styr på ved dommerbordet.

FLINKE SPONSORER
-I de 4 år vi har arrangeret Jack-Pot sejladserne i tæt samarbejde med MarineEvent, har vi været begunstiget af nogle helt utrolig gavmilde sponsoret, siger sponsorchef i klubben Jørn Andersson, der havde fået fat i flotte præmier til de 14 bedst placerede mandskaber i den lille præcisionssejlads.
Jack-Pot Klubben havde i forbindelse med arrangementet lånt borde og bænke i Næstved Sejlklub, så de mange tilskuere og deltagere kunne sidde ned og hvile benene før og efter anstrengelserne på bølgen den blå. Og blå, det var både himmel og hav, en god kontrast til de små grønne joller og det orange redningsveste.

LYST TIL EN TUR PÅ VANDET

-Det er en fornøjelse at lægge et stykke frivilligt arbejde i sådan et arrangement, når man ser alle de glade mennesker, der får en helt særlig oplevelse ved at være kaptajn for deres egen lille jolle, siger Finn John Carlsson fra Jack-Pot Klubbens bestyrelse.
-Når vi samtidig kan uddele et hav af præmier, så bliver det jo ikke mindre sjovt af den grund. Vi håber med vores arrangement at øge kendskabet til de små Jack-Pot joller og samtidig give deltagerne lyst til at tage en tur på vandet en anden gang.


01072012 10.56

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden