Please download Java(tm).

Skrappe dommere
og flotte præmier 

Kapsejlads for hele familien 11.-12. juli i Karrebæksminde.

Der bliver flotte præmier at kæmpe om, når ”Jack-Pot Klubben” afvikler sin familiekapsejlads i week-endden i Karrebæksminde.
Der sejles indledende heats fra Vejrbådskajen ved Kanalkroen lørdag den 11. juli fra 14 til 16 og finaleheatet afvikles søndag kl. 11. I alle heat er der indlagt to ”spurtpræmier”, hvor der er mulighed for at vinde en lille forsfriskning.
Præmieoverrækkelsen foretages af De Glade Sømænd og finder sted om søndagen kl. 18 ved Martens Røgeri.
-Vi er så heldige at have en førstepræmie bestående af en havkajak fra Dansk Rotations Plastic i Kalvehave, siger formanden for ”Jack-Pot Klubben” Thomas Hansen, der til daglig er brovagt i Karrebæksminde. I fritiden fisker han og hans kutter ligger for tiden i København.

-Men nu er det ikke kun vinderen af sejladsen, der skal have præmie. Der vil også være et par trøstepræmier, som uddeles efter dommernes skøn, siger Finn John Carlsson, der er sekretær i ”Jack-Pot Klubben” og indehaver af www. karrebaeksminde.dk.
-Vi har fået 8 billetter til Cirkus Arena, der kommer til Karrebæksminde mandag den 13. juli, og så kan man da få en hyggelig aften i nordens største cirkus, og måske se elefanterne bade kl. 10.00.

Dommerpanelet er også godt kørende til sejladsen, hvor man også kan deltage uden sin egen Jack-Pot jolle. Det er nemlig Hans ”Tuborg” Jacobsen og brofoged Tonny Rasmussen, der skal lede slagets gang, og vi skal med det samme oplyse, at de er fuldstændig afvisende, overfor enhver form for bestikkelse……


 08072009

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden