Please download Java(tm).

Skiltet kommer ud igen næste år

-Det er gået helt forrygende. Vi har haft rigtig mange kunder og en omsætning, der var langt større end vi turde tro, fortæller Jesper Holst Schmidt, der er administrerende direktør i Kähler Design.
Sommeren igennem har han haft åbent i Kähler Outlet i Karrebæksminde Feriecenter, hvor hans dygtige medarbejdere har betjent de mange kunder.

-Vi er helt sikkert tilbageigen næste år i en endnu længere periode, siger Jesper Holst Schmidt, mens Laura Kiær tager det store reklameskilt ind for sidste gang i år.

-Det har været dejligt at stå i butikken i sommer og der har været rigtig mange flinke og rare kunder, både turister og lokale, fortæller Laura, der benyttede sommerferien efter en studentereksamen til at tjene lidt penge, inden hun skal begynder på sin videregående uddannelse.

Og i Karrebæksminde Feriecenter kan man glæde sig til, at Kähler Outlet kommer igen næste år. Det har afgjort givet noget liv omkring centret, at man har kunnet komme og gøre et godt køb, af de populære Kähler-ting, selv om en enkelt har været af den overbevisning, at Kähler ikke var noget man solgte i en outlet-butik.


 31.08.2010 16:10

 

 

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden