Please download Java(tm).


Byens bedste deller

Der kan være godt 70 store fiskefrikadeller i den nye kipsteger, som Søren Henriksen fra Karrebæksminde Seafood netop har investeret i. Men det er også nødvendigt, når der skal produceres godt 2.000 af den velsmagende frikadelle om ugen.

-Det er mange fiskefrikadeller vi sælger, men folk kommer fra både nær og fjern for at købe dem, fortæller Søren, der ikke lægger skjul på, at hans lille forretning på Gl. Posthusvej får megen ros for "Byens bedste deller", som kunderne kalder dem.

-Vi bruger udelukkende torsk og anden lys fisk til dem. Og så er de utrolig luftige og har en fin smag, så folk, der ellers ikke bryder sig om fiskefrikadeller, også spiser dem med velbehag.

Men det er ikke kun i Karrebæksminde man kan købe de populære deller.
Firmaets nye store fiskebil kommer hver uge til Sct. Jørgens Park og Axeltorv i Næstved, samt til Brugsen i Fensmark og Glumsø.

Men vil man have dem håndlune lige fra panden, så må man lægge vejen forbi Karrebæksminde, hvor der er åbent i den lille butik hver tirsdag, fredag og søndag.02102009

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden