Please download Java(tm).


Vedligeholdelse af diget stoppet

Man kan vist roligt sige, at der er gået "embedsmand" i arbejdet med at vedligeholde diget på Lungshave, bedre kendt som Enø strand.

-Diget skulle bare vedligeholdes og bringes tilbage til den oprindelige kvote på 2,20 meter, fortæller havnechef Jesper Møller Petersen, der havde sat arbejdet igang. Der var blevet kørt tonsvis af sand ud langs det nuværende dige, og man ventede kun på den gravemaskine, der skulle komme og tage det øverste lag digesand væk.

-Herefter skulle det jord, der ligger ude ved DUI-hytten fyldes på, og så skulle der toppes med nyt og gammelt sand, forklarer havnechefen, -men på dagen, hvor vi skulle starte, meddelte Kystdirektoratet os, at de ønskede en myndighedsvurdering.

Diget blev i sin tid lavet helt lovligt, dog uden tilladelser, men i forbindelse med vedligeholdelsen, fandt Kystdirektoratet efter 6 måneders "grundig vurdering" pludselig ud af, at de ville stoppe arbejdet og se nærmere på diget. Arbejdet skulle først i høring.

MAGTMISBRUG?
-I første omgang vurderede man i Kystdirektoratet at høringen og tilladelsen ville være på plads i løbet af 14 dage, men det er snart tre måneder siden, og vi rykker for svar med jævne mellemrum, påpeger Jesper Møller Petersen, der ikke forventer at arbejdet kommer igang før en gang i det nye år.

Tingene skal naturligvis være i orden, men med at dige, der har ligget på stranden i så mange år, skulle der ikke være problemer. Hvad det er, der har fået Kystdirektoratet til at vågne af deres dvale, kan man kun gisne om, men det lugter langt væk af magtmisbrug. 


04.11.2009  

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden