Please download Java(tm).

Broen er blevet udvidet og indviet

Der var flag. Ikke så mange, men dog flag. Der var almindelige mennesker, heller ikke så mange, men dog almindelige. Og så var der borgmester Carsten Rasmussen og den rådgivende ingeniør René Christensen. Og da de var godt igang med deres taler, kom alle de andre - dem, der var inviteret, med slips og jakkesæt, og dem var der flere af.

75 ÅRS FØDSELSDAG 
Årsagen til dette opbud af lokale borgere, nysgerrige turister og de mange honoratiores var, at den for fem dage siden 75 år gamle Karrebæksmindebro, skulle indvies efter endt, eller næsten endt renovering.

Broen, der forbinder Sjælland og Lungshave, har fået noget af en ansigtsløftning. Ny kørebane, der er blevet bredere, et bredere fortorv mod øst og en 160 cm. bred gangbro på ydersiden mod Smålandshavet.


EFFEKTIVE HÅNDVÆRKERE
Borgmester Carsten Rasmussen, havde fundet saksen frem i dagens anledning, og gav den næsten nye bro et par borgerlige ord med på vejen, og så kunne alle de fremmødte få lov til at tage turen over på den nye gangbro.

Håndværkerne har arbejdet hårdt og til tider både dag og nat. Men tidsplanen er blevet holdt, selv om vind og vejr så sandelig ikke har været med dem hver dag. De har udført et pænt og godt stykke arbejde, der nu kommer de mange tusinde sommergæster og lokalbefolkningen til gode i årene fremover.

Der er også grund til at rose brovagterne for et flot arbejde i hele renoveringsperioden. De har forstået at styre tingene, så trafikken både til lands og til vands har kunnet afvikles uden de store problemer.

Se billedserien fra udskiftningen af vejbanen.


10062011 16:05
  

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden