Please download Java(tm).

Minister lagde op til debat

Indenrigs- og Sundhedsminister Bertel haarder lagde op til debat fredag aften på den årlige Landdistriktskonference, der i år bliver afviklet på Smålandshavet i denne week-end. Borgmester Henning Jensen bød ministeren velkommen til Karrebæksminde og beklagede de mange fejl i dagbladenes artikler om Bertel Haarders deltagelse i den store konference.

Konferencen holdes med det formål at give deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer og ideer til udvikling af landdistrikterne.

Deltagerne kunne også deltage i tre ekskursioner bl.a. til Tvedemose Champignonproduktion, Tybjerghus Bo & Naboskab, Ellebækgårds produktion af kødgeder og endelig var der en tur til Gavnø og Karrebæk Fjord.

Konferencen vil lørdag formiddag igen få besøg af Næstveds borgmester Henning Jensen og programmet vil ellers stå på oplæg og debat om bl.a. borgerindragelse og lokalråd.17092010 18:34

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden