Please download Java(tm).

Fest og højt skum på Kanalkroen

Opvasken på restauranterne efter den store havnefestival i lørdags er næsten ikke blevet klaret, før endnu et arrangement melder sin ankomst. Den traditionsrige kapsejlads arrangeret af Karrebæksminde Fiskeriforening står på søndagens program.  

LÆKRE SANDWICHES
-Vi sætter en pattegris på grillen, så den er klar til frokost. Så kan vore gæster få en lækker sandwich, mens de måske lytter til Bjarne Nilsson, der kommer og underholder på vores terrasse fra kl. 11-14, oplyser restauratør Ulla Padersen fra Kanalkroen, hvor personalet igen får en lang og forhåbentlig god dag på jobbet.

Men den lokale country- og westernsanger skal ikke være alene om at underholde på den hyggelige kro.

-Fra kl. 14-18 er det Pelotte Djam, der spiller dansk pop, country, rock og ballader på Grundlovspladsen, fortsætter Ulla Pedersen.
Pelotte Djam spiller alt det, du kender, og gerne vil synge med på, samt alt det du kender, og ville ønske, du kunne synge med på.

PRÆMIEOVERRÆKKELSE
Og i forlængelse af Pelotte Djams optræden er der præmieoverrækkelse til de bedst placerede både i den store kapsejlads.

Og skulle vi være så heldige med vejret, at der ikke kom skum på bølgetoppene, så lover Ulla, at der nok skal være skum på fadøllet på Kanalkroen.


 

05072012 10:23

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden