Please download Java(tm).

Der findes ikke dårligt vejr

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Derfor burde en regnvejrsdag i Karrebæksminde ikke volde problemer.

Men for at være sikker, kigger vi lige indenfor i Karrebæksminde Turistinformation på Alléen 33, hvor vi møder Lis Larsen.
Lis var i 37 år guide på Holmegaard og i de 32 af dem kunne hun skrive chefguide på sit CV.

-Hvis man tager tøj på til vejret, så kunne jeg foreslå en travetur langs stranden ud for enden af Overdrevet. Der er en utrolig smuk natur og en masse at se på, fortæller Lis Larsen.
-Men som feriegæst eller fastboende kunne Fjordhuset ved "Feriebyen" også være en mulighed. De har sommeren igennem en masse friluftsaktiviteter for alle aldersgrupper og man får virkelig en på opleveren, ved at være med til et af deres arrangementer.

LIGE I NÆRHEDEN
Der er også mulighed for at leje en havkajak og prøve kræfter med det våde element, både det oppefra og det man sejler rundt i eller man kan tage bussen til Næstved, besøge Storcentret eller måske få nogle timer til at gå på Holmegaard, der igen har åbnet oplevelsescentret.

Foretrækker man at blive i Karrebæksminde, skal man heller ikke glemme, at man godt kan spille bold og minigolf, selv om der kommer lidt vand ned fra himlen. Og regnen plejer at være lun her om sommeren. Endelig kan man krybe indendørs med et par gode gammeldags brætspil, kort eller en god bog, og så håbe på, at det klarer op lidt senere.

MANGE IDÉER
Og så er der også den mulighed, at man kigger indenfor hos Lis og hendes dygtige kolleger, der har en en masse gode ideer til ture ud fra Karrebæksminde.
Her kan du også leje en cykel og reservere sommerhuset til næste år.

Kontoret på Alléen 33 har åbent frem til 15. august, mandag-fredag kl. 10-16, lørdage og søndage kl. 9-18.


12072011 11:01

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden