Please download Java(tm).

De lukker og slukker

Igennem hele sommeren har man kunnet se 8 lokale kunstneres værker i Karrebæk Mølle. Det er været en god udstilling, hvor man godt kunne kigge forbi mere end en gang. Der blev nemlig jævnligt udskiftet kunstgenstande, så de besøgende kunne få nye oplevelser.

-Vi har fået mange positive tilkendegivelser og roser fra de besøgende, fortæller Hanne Fog Juncher, der sammen med Fritz AA. Sørensen, Annette Lüders Hansen, Evaa Siff Jensen. Pia Langelund Pedersen, Søs Langelund, Solvig Christiansen og Kirsten Egelund Hansen har beriget de mange besøgende med gode indtryk.

-Det har været dejligt at høre bemærkninger om at det var en flot udstilling og at det også var morsomt at se møllen indvendig.

Og det har været besøgende i alle aldre, der har kigge på kunst i Karrebæk Mølle, og for de mindste havde kunstnerne naturligvis sørget for, at der var lidt tegne og malegrej, så de selv kunne frembringe et lille kundtværk.

-Nu håber vi så bare på, at vi kan få lov til at komme igen til næste år, for det vil vi utrolig gerne, påpeger Hanne Fog Juncher.

Weekenden 22.-23. august er sidste åbningsdag. Læs mere...

 15092009

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden