Please download Java(tm).

Ny i bestyrelsen

Efter mange års flot arbejde i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseums bestyrelse, mente sekretær Bente Madsen, at det var på tide at lade andre kræfter komme til.
Dette var bestyrelsen indforstået med og bragte Dorthe Rosenkrantz Jensen i forslag på den netop afviklede generalforsamling.
Dorthe Rosenkrantz Jensen blev valgt for et år, og ellers var der genvalg over hele linien. Bente Madsen forlader dog ikke helt arbejdet i museumsforeningen. Hun blev nemlig valgt som revisorsuppleant.
På generalforsamlingen blev det i øvrigt oplyst, at køkkenet og trappen til 1. sal nu færdiggøres.
Det er tømrer Kaj Christensen, der har været en af foregangsmændene på den tømrerfaglige del af renoveringen, der også står for dette projekt. Han er også ved at lægge sidste hånd på nødudgangen.
Porten ind til museet skal også laves færdig, men her er der stadig lidt debat blandt eksperterne om, hvordan det skal gøres.
Når disse ting falder på plads, vil Kaj Christensen gerne have lov til at holde en lille pause fra sine mange aktive gøremål, men stadig hjælpe til med konsulentbistand.


28.05.2010 14:13

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden