Please download Java(tm).

Kæmper for 71 år gammel sti

Fisker Søren Henriksen er gået til kamp mod nedlæggelsen den 71 år gamle sti mellem Gl. Brovej og Gl. Posthusvej i Karrebæksminde.

På et lukket byrådsmøde, var stien blevet sløjfet af byrådet, til trods for, at man på et borgermøde kort forinden, var kommet frem til den konklusion, at den skulle bevares.

Byrådet havde meget travlt med at få sagen på dagsordenen, idet der skulle være stiftende generalforsamling i Karrebæksminde Lokalråd få dage efter, og hvorfor skulle man ulejlige et sådant nystartet råd med en sag om en gammel sti....

Da stien var sløjfet, kunne Næstved Havn sælge grundene på Gl. Brovej til en entreprenør, der gerne ville bygge tre rækkehuse på grundene i Karrebæksminde absolutte centrum. Rækkehusene vil iøvrigt få udkørsel på Gl. Posthusvej og ikke som tidligere på Gl. Brovej.

Søren Henriksen har skrevet via sin advokat til Næstved Kommune, men advokaten har måttet rykke for svar. Og i svaret skriver sagsbehandler Jørgen Gerner, at man på Rådhuset var af en anden mening omkring stien, end man kom frem til på borgermødet.

-Jeg vil utrolig gerne i dialog med kommunen og Næstved Havn, der i første omgang er ansvarlige for nedlæggelse af stien, men det har ikke været muligt, fortæller Søren henriksen, der, hvis det ikke lykkes, ikke udelukker et sagsanlæg.

Imens er de gamle huse på grundene, samt den 71 år gamle sti blevet fjernet, uden at andre en borgmester Henning Jensen, der ofte har brugt stien, har været nede og se hvad det var man nedlagde. Man kan derfor spørge sig selv, hvad det er byrådet vil med Karrebæksminde.

-Vi skal leve af turismen, siger borgmesteren næsten hver gang han holder tale om Næstved Kommune, men hvis turisterne ikke for nogle oplevelser i kommunen, så bliver de da væk en anden gang. Men så langt har magthaverne i kommunen altså ikke tænkt.


 19082010 11:27

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her










      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden