Please download Java(tm).

Familiekapsejlads og havnefestival

Hvis du vil prøve at være kaptajn på en "Jack-Pot" jolle, så har du muligheden ved Jack-Pot Klubbens store familiekapsejlads lørdag den 30. juni med indledende heats fra kl. 13.00 i Karrebæksminde.

De sidste tre år har den lille forening Jack-Pot Klubben i Karrebæksminde arrangeret familiekapsejlads, hvor godt 200 mennesker hver gang har haft nogle fornøjelige timer i de små sødygtige joller.
Den succes vil man forsøge at følge op i år, hvor der er mulighed for at prøve kræfter som sømand i den store familiekapsejlads lørdag den 30. juni i Karrebæksminde. Der sejles fra MarineEvents bådebro bag Fiskehuset Enø. 

Arrangementet afholdes i tæt samarbejde med MarineEvent  og i stil med de foregående år sejles der naturligvis om fine præmier, bl.a. billetter til Cirkus Arena, gavekort fra lokale handlende og førstepræmien er en havkajak, fra Dansk Rotationsplast i Kalvehave.

GRATIS DELTAGELSE
Arrangementet starter kl. 13.00 og hvis man vil være aktiv deltager i denne kapsejlads, skal man blot møde op ved MarineEvents bådebro, hvor man kan tilmelde sig hos ved dommerbordet. Her vil sejlreglerne også blive udleveret .
Herefter vil man få stillet en båd fra Marineevent til rådighed, blive udrustet med sikkerhedsudstyr og få en grundig instruktion. Men man kan også vælge at få en båd med fastansat styrmand, og så selv agere kaptajn eller matros.
 
EGEN JOLLE
Har man selv en Jack-Pot jolle, er man naturligvis også velkommen til at møde op og tilmelde sig sejladsen. Jollen vil så blive forsynet med mast og påmonteret startnummer.
Så skal man blot navigere to gange rundt på den afmærkede bane, og helst på samme tid. Overdommer Hans Jakobsen og brofoged Tonny Rasmussen tager tid på alle bådene og efter det sidste løb offentliggøres resultatet og vinderne får præmier.

FISKERNES HJÆLPEJOLLE
-Den lille Jack-Pot jolle er utrolig driftsikker og pålidelig. Den er et redskab, som fiskerne bruger som hjælpejolle, når de skal sætte pæle eller tømmes garn, fortæller Thomas Hansen fra foreningens bestyrelse.
-Men det er også en helt eventyrlig god båd til lidt familiehygge, en lille fisketur eller bare en sejltur.
-Selve sejladsen er en præcisionssejlads, hvor det gælder om at ramme så tæt på den samme tid på de to løbsomgange i kanalen og vi håber at mange vil tage imod vores tilbud og kigge forbi.
Deltagelsen i sejladsen er naturligvis underlagt almindelig lovgivning omkring færdsel til søs og den foregår på eget ansvar. Deltagerne skal bære redningsvest og løbet overvåges at officials på land og til søs.
Så nu håber Jack-Pot Klubben bare på godt vejr.

Den store Familiekapsejlads er i år et indslag i den store havnefestival, som Karrebæksminde Erhvervsforening afvikler samme dag omkring kanalen.

Sponsorer   
Dansk Rotations Plastic   
Cirkus Arena   
EUrejser   
Bella Vista   
Enø Kiosken   
Enø Bageri   
Skippergrillen   
Go’ Appetit   
3F "Smålandshavet"
Karrebæksminde Erhvervsforening 


28062012 08:33

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden