Please download Java(tm).

Det er gået som forventet

Igennem de sidste 31 år har ejendomsmægler Hans Kurt Jensen været et kendt ansigt, når det har drejet sig om sommerhussalg i Karrebæksminde. Han har forstået at indrette sig efter markedet for fritidsboliger, også lige nu hvor det ellers ser skidt ud for mange af hans kolleger.

-Det går helt som forventet. Vi har ikke sat urimelig høje priser på husene, men været realistiske, så de kunne sælges, siger Hans Kurt Jensen.

-De fleste der vil sælge sommerhus idag, er godt klar over, at de ikke kan få samme pris som i 2005 og det har over 95% indset. Og så er vi i den lykkelige situation, at de fleste sommerhusejere her i området ikke skylder så meget i deres huse.

SILDEKASSERNE LANGS STRANDEN
Mange sommerhusejere i Karrebæksminde/Enø har købt sommerhuset, mens børnene var små. Nu er ungerne fløjet fra reden og der skal ske noget nyt.

-De mennesker er kommet til en ny fase i livet, hvor de måske hellere vil bruge fritiden på f.eks. at rejse eller spille golf, i stedet for at klippe hæk, slå græs og male sommerhuset, påpeger Hans Kurt Jensen.

-Ganske få sommerhuse går i arv fra generation til generation. Det er som reglen de små strandsommerhuse, "Sildekasserne", hvor grunden er så lille, at den kan klares fra liggestolen på terrassen. Mange af disse huse kan godt virke lidt "primitive" set udefra, men  indendørs på de 35-40 kvm. er der al den komfort der er brug for, og her bruger man tiden på at hygge sig, læse, spille spil og slappe af, siger Hans Kurt Jensen.

SMÅ OG STORE HYTTER
Hans Kurt Jensen og DIBA-Bolig står også bag salget af hytterne i Karrebæksminde Feriecenter.

Her ligger ialt 105 feriehytter, 60 store og 40 små.
-Det er som om, der igen er kommet lidt gang i salget, ikke mindst af de små hytter, forklarer hans Kurt Jensen.

-Da Hans Richard Jørgensen købte Dansk Folkeferie, gik vi straks igang med at  lave salgsmateriale, holdt åbent hus og pludselig havde vi købsaftaler på godt 50% af husene. Men det var i starten af 2008.

På det tidspunkt manglede der stadig et par tilladelser og officielle stykker papir på at det man var igang med også var i orden. Sommeren gik og i efteråret var det hele på plads.

-Men vi var lige blevet overhalet af finanskrisen, og mange af køberne havde investeret penge i aktier, der i løbet af sommeren var styrtdykket. Derfor meldte mange fra. Men nu ser det ud til, at der igen er ved at komme gang i salget, siger Hans Kurt Jensen.

Og hvem kunne ikke blive fristet af en sommerbolig, hvor man ikke skal tænke på udvendig vedligeholdelse og havearbejde.

Læs mere


09092010 14:53

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden