Please download Java(tm).

Tavse omkring tre løsningsforslag

Hvis det stod til borgmester Carsten Rasmussen, så var der allerede nu fundet en løsning på problemerne omkring kampesten, Næstved Havn, stejleplads og beboere på Ved Broen.

Borgmesteren havde nemlig bedt to af sine øverste embedsmænd om at udarbejde et løsningsforslag. Det gjorde de i stidste uge, hvor Carsten Rasmussen forelagde ikke mindre en tre løsningsforslag for sin partikollega, byrådsmedlem og formand for Havnebestyrelsen Per Sørensen.

DIALOG FREM FOR MEDIESTORM
Endnu er der ikke sket noget, så vi har derfor spurgt Per Sørensen, hvad man har besluttet i Havnebestyrelsen, der udover formanden selv består af 4 byrådskolleger.

-I den pågældende sag har Havnebestyrelsen taget en beslutning for snart lang tid siden. Men det er der næppe noget nyt i, siger Per Sørensen.

-Generelt er det for involverede parter i en havnesag altid bedst at søge dialog med Havnen. Det er meget bedre end at søge samtale igennem medierne.

Men de tre løsningsmodeller som borgmesteren forelagde, ønsker formanden ikke at tage stilling til.

Så nu bliver det spændende at se, om borgmester Carsten Rasmussen tager sagen i egen hånd og får løst problematikken, med eller uden tab af Havnens ansigt.29092011 07:33

 

 

 

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden