Please download Java(tm).

Politikere stopper ulogisk projekt

Der vil ikke blive givet dispensation fra Ejendomsudvalgets side til at der opføres tre rækkehuse med tilhørende carporte på grunden mellem Gammel Posthusvej og Gammel Brovej. Det kunne et enigt udvalg med socialdemokraten Birgit Lund Terp i spisen meddele efter besigtigelsen mandag middag i Karrebæksminde.

Her kunne udvalget ved selvsyn konstatere, at de planer som de havde fået at træffe deres afgørelse ud fra, ikke holdt en meter.

BORGERMØDE TILSIDESAT
Man kan ikke i planerne for byggeriet se, at de mange tilkendegivelser fra et afholdt borgermøde i Karrebæksminde er medtaget i planerne.
Således er en 71 år gammel gangsti også blev sløjfet.

Det fik fiskeskipper Søren Henriksen på Gl. Posthusvej til at reagere og det lykkedes ham i første omgang at stoppe byggeriet.

LOGISK TANKEGANG
Nu er ejendomsudvalget også kommet frem til den konklusion, at byggeriet ikke kan gennemføres i den nuværende stil, men kun med to huse på grunden, der så, som tidligere, skal have udkørsel på Gl. Brovej.

Løsningen, som der var lagt op til med tre huse på grunden, ville give en opkørsel fra carportene, foran en eksisterende ejendom, hvor beboerne så heller ikke havde mulighed for at parkere udenfor deres hus.

Nu skal sagen videre til Teknisk Udvalg, hvor spørgsmålet om at bevare den gamle udkørsel på Gl. Brovej skal vurderes. Så må man håbe at politikerne i dette udvalg også ser logisk på tingene.


08.02.2011 08:22 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden