Please download Java(tm).

Lokalrådet kiggede forbi

-Det er nemmere at tage stilling til tingene, når man har været ude og se på omgivelser, siger næstformand i Karrebæksminde Lokalråd, Gunhild Krogager Carlsson, der sammen med resten af bestyrelsen, forleden fik en god travetur igennem Karrebæksminde.

-Vi fik et visuelt indtryk af de ting, vi sidder og taler om på vores møder. Her kan det eksempelvis være svært at se, hvor havnens containerplads kan flyttes hen, for at gøre plads til en udvidelse af "Fjordhusets" aktiviteter.

-Efter traveturen kan vi nu anvise et efter vores mening egnet sted, hvor der både tages hensyn til eksisterende beplantning og miljøet, siger Gunhild Krogager Carlsson.

Men det var ikke kun containerpladsen Karrebæksminde Lokalråd fik kigget på. Skilteskoven, kviste, unasturlig stensætning, arealer til kommende bmx-cykelbane, molebyggeri, diger, byggegrunde og mange andre væsentlige ting i den daglige debat, blev taget nøjere i øjesyn.

Karrebæksminde Lokalråd dækker det egentlige Karrebæk Sogn, og mon ikke man vil kunne se bestyrelsen på besøg i andre egne af lokalområdet. Områderne omkring Klinteby og Karrebæk er også interessante steder, ligesom man heller ikke skal glemme Ljungshave og Enø, hvor der sommeren igennem bobler af liv.


30112011 11:32

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden