Please download Java(tm).

Champagne, kransekage og "øjebæ" på havnen

Denne "øjebæ" har vinteren igennem mødt besøgende på molen i Karrebæksminde. Næstved Havn gør virkelig opmærksom på sig selv og at havnen er et arbejdsområde, hvis nogen skulle være i tvivl.

NONBO FJERNEDE SKILT
Sidste forår var Karrebæksminde så heldige at have besøg havnebestyrelsen med direktører og andre chefer i spidsen. Her lod www.karrebaeksminde.dk et ord falde til byrådsmedlem og medlem af havnebestyrelsen Karsten Nonbo om, at skiltet absolut ikke pyntede, og få dage senere var det fjernet.

-Det er da ikke noget problem lige at få det løftet op på en lastbil og fjernet, var svaret dengang.
Om det er blevet vanskeligere i år, ved vi endnu ikke, men i morgen kommer havnebestyrelsen, direktører og chefer igen på besøg i Karrebæksminde.
De skal nemlig have champagne og kransekage på den anden side af kanalen, hvor Næstved Havns moleprojekt til tre millioner skal præsenteres.

TOLV NYE BÅDPLADSER
Den nye mole ved indsejlingen gennem broen, giver 12 kajpladser, som skal administreres af Næstved Sejlklub. På nordsiden, ud mod kanalen, er der plads til at både, der skal igennem broen, kan lægge til og vente på broåbningen.

Arealerne omkring broen er også blevet renoveret og vinterbaderne får deres hus tilbage på den sædvanlige plads i yderhavnen på Lungshave.

Indvielsen finder sted i morgen lørdag kl. 11 og formand for havneudvalget Per Sørensen håber at mange benytter lejligheden til at kigge forbi og se den nye mole. Om der også er champagne og kransekage til dem, vides ikke med bestemthed.

Et andet, noget mindre projekt, som havnen også har gang i, er et mobil-toilet, der skal opstilles i sommersæsonen på Grundlovspladsen, hvor der sommeren igennem er en hel del aktiviteter.

Og så er havnen igang med at gøre kajen ved "Smålandshavet" lidt mere ordentlig at se på. Så kan man håbe den grimme "øjebæ" også bliver fjernet.


 

27.04.2012 10:53

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden