Please download Java(tm).

Gode kort på hånden

Man kan opleve ham i Karrebæksminde i sommerferien, hvor han går rundt og tryller for feriegæsterne, men til daglig er Lars Kristensen socialhjælper i faxe, hvor han fortrinsvis beskæftiger sig med unge mennesker.
Trylleriet er blevet en stor lidenskab siden han som tjener arbejdede på en tyrkisk restaurant i København.

-Her havde man en dag hyret en tryllekunstner til at underholde rundt omkring ved bordene, og jeg besluttede mig straks for, at det ville jeg også lære, fortæller Lars Kristensen, der det meste af året, når vejret tillader det, bor på Vesterhave.

-Jeg anskaffede mig nogle trylletrics og gik jeg igang med at øve mig. Så idag laver jeg close-up trylleri eller bordtrylleri, hvor jeg kommer virkelig tæt på mit publikum.

Men det er ikke kun herhjemme og i Karrebæksminde Lars underholder.

-Hver gang jeg er på ferie, tager jeg et par trylletricks med i bagagen. Når jeg så kommer frem til feriemålet, opsøger jeg det lokale hospitals børneafdeling og beder om lov til at trylle lidt for bøenene.
Det er jo ikke mange andre steder i verden end i Danmark, at man kender til det herlige fænomen "Hospitalsklovne", så lidt trylleri kan kalde smilene frem hos de syge børn, deres forældre og personalet. Det er her

Udover trylleriet arbejder Lars Kristensen en hel del med hypnose og i julermåneden trækker han i julemandskustumet og kan opleves i Næstved Storcenter sammen med nissepigen Natascha.


18072009

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden