Please download Java(tm).

Loomit sætter kulør på kajen

For kort tid siden åbnede den 28-årige musiker og natportier Anders Omø Carlsen sin pølsebod på molen i Karrebæksminde, og det er gået rigtig godt, hører vi fra pålidelig kilde.

Anders interesserer sig meget for hip-hop-kulturen og hørte et foredrag med den 43 årige tyske graffittimaler "Loomit" på Næstved Ungdomsskole.
-Bagefter stod jeg og snakkede med ham, og vi aftalte, at han skulle kigge forbi min pølsebod Karrebæksminde, inden han tog videre på ferie med familien.
-Måske kunne der gøres noget ved den, fortæller Anders Omø Carlsen.

"Loomit", der kommer fra München, har rejst hele verden rundt og malet graffitti, inviteret af kommuner, regeringer eller privatpersoner m.f.. Og nu havnede han i Karrebæksminde på en invitation fra pølsemanden.

Resultatet på den 6-kantede pølsebod er blevet virkelig flot og mens "Loomit" pakker sine spraydåser ned i tasken, fortæller han, at han får fremstillet sine egne farver.
Så er man altså ikke helt ukendt. Men Loomit startede også i 1983 med at lave graffitti og har rejst verden rundt med sit håndværk.

-Danmark og København har et virkeligt godt ry i graffitti-kredse overalt på kloden, fortæller han. -Noget I skal være stolte over. Det er en virkelig flot kultur, der kommer fra jeres hovedstad.

 

-Overalt, hvor jeg kommer frem, f.eks. i Indien, Sydafrika, Sudan eller USA, så kender de graffittigen fra København. Den er med til at fremme forståelse for hip-hop-kulturen, siger Loomit.

BYJUBILÆUM
Han har forøvrigt undervist på Næstved Ungdomsskole og lavet et stort By-jubilæumsværk for Næstved Kommune, så helt ukendt er han ikke i kommunalt regi. Og nu kender vi ham også på havnen i Karrebæksminde.


24082011 18:27

 

 

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden