Please download Java(tm).

Det kan ikke overgås!

Når man som 15-årige René Casselly Jr. står med sin ungsoms-Guldklovn ved den store Cirkusfestival i Monte Carlo, hvad kan man så ønske sig mere?

Jo, at stå med to guldklovne! Og det gjorde den dygtige cirkusfamilie Casselly få timer senere.
Sammen med mor Alexia, storesøster Merrylu og far René kunne det 15-årige naturtalent René Jr. løfte Guldklovnen i vejret efter et enestående elefantnummer, hvor René Jr. slutter af med en firedobbelt saltomotale, som han lander på hovedet af en af de store elefanter.
Det nummer blev præmieret med årets Guldklovn.

På mandag kan familien Casselly præsentere nummeret i Karrebæksminde, hvor Cirkus Arena giver forestilling kl. 18.30 på Stejlepladsen på Ljungshave/Enø.

GULDFESTIVAL 2012
Cirkusdirektør Benny Berdino har i år sammensat en forestilling, der simpelthen ikke kan overgås!
Fra start til slut er der et forrygende tempo over forestillingen, hvor fremragende artister afløser hinanden, så selv publikum får sved på panden, selv på en kold forårsdag, hvor der var gallapremiere på "Guldfestival 2012" på Bellahøj.

Her mødte hjemmesidens udsendte udover familien Casselly også den dansk-belgiske verdensklovn Toto Chabri, der fylder 80 år til oktober, men han har ingen planer om at stoppe sit turneliv. Det afslører han overfor karrebaeksminde.dk

VIDERE PÅ TURNÉ
–Jeg har lige fået et kontrakttilbud, som jeg næsten ikke kan sige nej til, smiler den herlige klovn, der i på mandag skal begejstre publikum i Karrebæksminde ved Cirkus Arenas Guldfestival 2012.
Og at han har haft en flot karriere vidner en en elegang plakette om.
–Den fik jeg af Fyrst Rainier personligt i Monaco i 2005. At Toto er glad for ”Karrierens Ærespris” lægger han ikke skjul på, og cirkusdirektør Benny Bardino er heller ikke ked af at have Toto med i årets forestilling.
Toto Chabri taler i øvrigt et flydende dansk og har bl.a. gået i skole og lært at spille flygel her i Danmark, og vi kan opleve ham sammen med sin familie på mandag i Karrebæksminde.

-Vær en klovn, vær en klovn, synger cirkusdirektør Benny Berdino i åbningsnummeret i Cirkus Arena, og mon ikke det er om verdensklovnen Toto Chabri (tv), der modtog en stor æresbevisning i Monte Carlo.


06072012 10:40

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden