Please download Java(tm).

Godt 8.000 til Store Badedag
Det småregnede, det blæste og det var heller ikke særligt varmt.
Alligevel var der total kaos ved broen i Karrebæksminde ved 10-tiden, hvor Familien Casselly fra Cirkus Arena netop havde parkeret den store trailer med deres 4 afrikanske elefanter på molen ved Havnegrillen.

KOLDT VAND ER IKKE GODT
Familien Casselly fik årets Guldklovn ved den store Cirkusfestival i Monte Carlo, for det nummer de aften efter aften imponerer publikum med i den cirkus, der igennem de sidste 20 år har været deres hjem, Cirkus Arena.

Nu skulle der imidlertid bades, men det var ikke det varmeste badevand Smålandshavet kunne stille op med, og derfor ville kun to af Cassellys fire afrikanske elefanter ud og have en dukkert. Godt 8.000 mennesker havde taget opstilling ved broen og på Lungshave/Enø Strand, for at se dette festlige syn og de fik fuld valuta for pengene. 
Nummeret, som familien vandt Guldklovnen med, blev ikke vist på stranden. Men det kan man se i aften, hvis der ellers er flere billetter tilbage.

TILBUD FRA HELE VERDEN
Der er ikke noget at sige til, at familien får tilbud fra hele verden om at skrive kontrakter, men det er svært at forlade Danmark efter 20 år med Cirkus Arena. Næste år er Alexia, René, Merrylu og René Jr. dog også at finde i cirkuskaravanen hos cirkusdirektør Benny Berdino og Arena.


09072012 11:57

 

 

 

 

  

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden