Please download Java(tm).

Kreaturtransport på afveje

Det der ellers skulle være en ganske almindelig søndagsvagt for brovagt Jan Danvar på Karrebæksmindebroen, blev lige pludselig til en masse aktivitet.

Det sørgede en kretaturtransport for. Den var på vej ud for at hente dyr på Enø, men den unge chauffør har åbenbart ikke rigtigt kendt bredden på sin lastbil.
Med højre side påkørte han den afskærmninig, der er sat op, så arbejderne kan gå i sikkerhed, mens de skifter brodækket.
Ført halvej over broen, kom han fri af de tykke finerplader og kunne herefter standse lige efter broen og besigtige skaderne.

Mens Jan Danvar gik igang med at rydde op på broen, kæmpede den uheldige chauffør, med hjælp fra en lokal beboer, med at få finerpladerne og de kraftige tømmer-planker ud af bilens forhjul og motorrum, så han kunne komme videre til Enø, hvor kreaturerne ventede helt uvidende om chaufførens store problemer.

Den ældre lastbil skal nu en tur på værksted, ligesom en ny afskærmning skal sættes op. Jo, der gøres meget for at holde hjulene igang.


02052011 23:13

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden