Please download Java(tm).

"Country" Bjarne på tapetet

Selv om han er folkepensionist så har han ikke tænkt sig at lægge hverken guitar eller malerpensler på hylden. Og til efteråret tager han med sin svigersøn, der er brasilianer, til dennes hjemland, for at få endnu en stor rejseoplevelse. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bjarne Nilsson er uddannet litograf og har været med til at trykke med stenplader, længe inden EDB og IT overtog litografernes arbejde, og gjorde de fleste overflødige.
En årgang arbejdede han hos Juvita-tapeter i Holmegaard, hvor han var med til at designe og trykke de flotte tapeter.

-Mange af de ting vi fandt på, blev aldrig sat i produktion, så mine egne ideer har jeg sat op på loftet i mit lille atelier på 1. sal, smiler Bjarne Nilsson, og tager et af sine små portrætmalerier i nærmere øjesyn.

-Det er en bestillingsopgave, og dem laver jeg mange af. Man derudover kan jeg godt lide at male indianerprotrætter og natur, fortæller Bjarne, der bruger sin pensionisttilværelse til at rejse en del.

JOHNNY CASH FRIEDE PÅ SCENEN
Og det med at rejse er ikke noget nyt for Bjarne..
-Jeg var 5 år i Canada i mine unge år, og oplevede bl.a. at et af mine store forbilledere Johnny Cash friede til June Carter på scenen. Det var ved den første koncert jeg så med ham, og jeg tror godt jeg kan sige, at alle der var med ved den lejlighed, blev noget overraskede, ikke mindst June. Men hun sagde "ja" til manden i sort, og siden tuirnerede de verden rundt med deres herlige musik.

Musik har også været en stor del af Bjarnes hverdag, både som solomusiker, men også med gode venner rundt omkring. Og på søndag den 11. juli, kan vi igen se ham på scenen, dennegang når han sammen med Mogens Carlsen underholder ved Fiskehuset Enø til den traditionsrige kapsejlads. 

FOLKEPENSIONIST INGEN HINDRING
-Jeg har en dejlig datter i Toronto, som er gift med en brasilianer og i år skal jeg til Brasilien sammen med ham. Det bliver spændende, ikke mindst fordi, han kender de rigtige steder man skal se, lidt udenfor de almindelige turiststeder. Så det glæder jeg mig utrolig meget til, siger Bjarne, der som folkepensionist på 72 år også hele tiden skal tænke lidt på pengene.

-Men så er det jo rigtig dejligt, at der stadig er nogen, der kan bruge mig til at underholde eller lavet et lille maleri, siger Bjarne, der ikke har tænkt sig at skrue låget på malertuberne, eller lægge guitaren væk foreløblig.


05072010 09:31 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden