Please download Java(tm).

Betalt Parkering på Enø

Det er ikke parkeringsproblemer man lige tænker på, når man går en tur langs kanalen og ved stejlepladserne på Enø på en smuk frostklar vinterdag.

Der er langt mellem bilerne, men om 4-5 måneder er situationen en helt anden på stejlepladserne ved Enø Strand. Så kan der hurtigt blive fyldt op, når vejret er godt  og solen bager på stranden.

Og det har ejeren af det store område mellem husene Ved Broen og campingpladsen, Næstved Havn, tænkt sig at udnytte.

PLAN FOR HAVNENS OMRÅDER I KARREBÆKSMINDE
Om kort tid fremsender havnechef Jesper Møller Petersen nemlig en anmodning til Næstved Kommunes Tekniske Forvaltning om at udarbejde en plan for havnens områder i Karrebæksminde.
Her indgår også betalt parkering på området.

Hvordan parkeringsafgiften vil blive opkrævet, melder historien endnu ikke noget om, men ideen med afgiften er, at pengene skal bruges til aktiviteter i området.
Det kunne evtentuelt være til to bade-flåder i vandet udenfor stranden på Enø. Men ellers vil havnechefen ikke løfte mere af sløret for havnens planer for alle dens områder i Karrebæksminde.

TEKNISKE AFGØRELSER
Nu er mange i Karrebæksminde spændte på, om Næstved Havn tager Karrebæksminde Lokalråd med på råd i de fremtidige planer, som havnechefen og formanden for havneudvalget Per Sørensen lovede, da de havde møde med rådet sidste år. På den måde kan man måske slippe for så mange "tekniske afgørelse", som da Næstved Havn sløjfede de to århundrede gamle slæbesteder ved kanalen. Slæbesteder som Lokalrådet nu forsøger at få genetableret.
Det ene slæbested bestod godt nok kun af gamle knækfliser og et betonrør, men det kunne man vel have ryddet op, så det blev pænt.

Om det i det hele taget er en god ide med betalt parkering i et område som Karrebæksminde, bør Næstved Havn nok også overvej meget nøje inden de træffer en beslutning.
Måske vil mange feriegæster og turister forsøge at finde alternative parkeringsmuligheder. Og det kan hurtigt skabe problemer for lokalbefolkningen og for eventuelle redningskøretøjer, der skal frem til området i en fart.


29012011 12:26 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her










      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden