Please download Java(tm).


Der blev festet igennem til havnefestival

Lad os slå det fast med det samme. Det var en festdag lørdag den 30 juni i Karrebæksminde. Erhvervsforeningens store arrangement Havnefestival blev en succes, ikke mindst på grund af det gode vejr.

Hele dagen var der aktiviteter i området omkring kanalen og lokale handlende, markedsfolk og musikere gjorde deres til, at dagen blev noget der forhåbentlig er kommet for at blive.

Musik og underholdning for børn og voksne vekslede med hoppeborg, sejlads og festfyrværkeri, og så gør det ikke noget, at der en en smule oprydningsarbejde bagefter.

GAV EN HÅND MED
-Det gør jo ikke noget man lige giver en hånd med, så Grundlovspladsen igen kan komme til at lige sig selv, sagde en morgenfrisk Gert Clausen, mens han sammen med et par andre gik igang med at samle de tusindvis af ølkrus sammen, der bare var smidt på plænen, hvor De glade Sømænd havde givet 2x45 minutters koncert aftenen i forvejen.

Man kan håbe, at arrangørerne udvider arrangementet til næste år, til at vare et par dage, så endnu flere kan få fornøjelse af de mange gode tilbud, der blev afviklet i den skønneste orden.


01072012  15:19

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden